hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  láska a vzťahy  /  téma

17. november 1939 a 1989

príspevkov
15
zobrazení
73
tému vytvoril(a) 17.11.2016 10:26 Slušný človek
posledná zmena 20.11.2016 20:06
1
17.11.2016, 10:26
Dnes si pripomíname dve udalosti, ktoré ukázali, že ľudia túžia po slobode. Neradi žijú v neslobode a útlaku. Ako vnímate odkazy týchto dvoch udalostí dnes, s odstupom času?
none
3
17.11.2016, 11:01
Ja som rád, že ľudia sa postavili proti útlaku. Mrzí ma, že každú dobrú myšlienku dokážu gauneri zneužiť a využiť vo svoj prospech. Pod slovom "gauneri" teraz nemyslím konkrétnych ľudí. Myslím pod týmto označením všetkých, ktorí nechcú dobro a šíria nenávisť, ktorí kradnú, klamú a podvádzajú a myslia len na seba.
none
10
20.11.2016, 19:20
bez ohľadu na to, kam sme sa dostali, som rada, že sa náš národ mal silu postaviť a zničiť systém, ktorý ich dusil, nútil k pretvárke, manipuloval bezostyšne aj skrz blízke medziľudské vzťahy, vydieral, klamal, zatajoval, prenasledoval, väznil, zabíjal duše i telá, vnucoval jeden jediný smer a uhol pohľadu... napriek tomu, že mnohí mali prácu, bývanie, neživorili, proste materiálne boli dostatočne zabezpečení.
none
11
20.11.2016, 19:28
Všetky revolúcie vnímam tak že je to hlavne o ľudských charakteroch, hlavne v tom zlom........ Ano je to o slobode, ibaže niekto za slobodu považuje anarchiu a niekto zase slobodu ani nechce.......
none
12

11. majko1 20.11.2016, 19:28

Všetky revolúcie vnímam tak že je to hlavne o ľudských charakteroch, hlavne v tom zlom........ Ano je to o slobode, ibaže niekto za slobodu považuje anarchiu a niekto zase slobodu ani nechce.......

20.11.2016, 19:32
Ja nemám rád násilné, krvavé revolúcie. Do akej miery majú komunisti zásluhu na tom, že nežná bola naozaj nežná a nie krvavá, to neviem. Ale bola to revolúcia, ktorú nám ľudia závideli.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 143 319 B vygenerované za : 0.071 s unikátne zobrazenia tém : 1 902 202 unikátne zobrazenia blogov : 19 113 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...

citát dňa :

Keď vytočíte nesprávne číslo, nikdy nie je obsadené.