hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  náboženstvo  /  téma

Otázky pre svedkov Jehovových (23)…

príspevkov
8
zobrazení
130
tému vytvoril(a) 22.6.2020 05:22 pozorovateľ
posledná zmena 26.6.2020 01:47
1
22.06.2020, 05:22
Otázka č. 23:

"Potom som v nočných videniach zbadal štvrté zviera, hrôzostrašné, desivé a neobyčajne silné. Malo veľké železné zuby. Hltalo a drvilo nimi, a čo zostalo, to rozdupávalo nohami. Bolo odlišné od predošlých zvierat a malo desať rohov. Keď som si tie rohy prezeral, zrazu medzi nimi vyrástol ďalší roh, malý, a tri z tých prvých rohov boli pred ním vytrhnuté. Na tom rohu som uvidel akoby ľudské oči a ústa, ktoré hovorili povýšenecky.” - Daniel 7:7, 8.

Kniha SV pod názvom ‘Venuj pozornosť Danielovmu proroctvu!’ tvrdí, že proroctvo v siedmej kapitole Daniela, týkajúce sa troch vytrhnutých rohov šelmy, sa uskutočnilo už dávno v rozpätí viac ako dvoch storočí, počnúc britskou porážkou španielskej armády v roku 1588 a vyvrcholením porážkou francúzskeho námorníctva v bitke pri Trafalgare v roku 1805. Tri rohy údajne predstavujú Španielsko, Holandsko a Francúzsko. Pretože rohy predstavujú vládnucu moc súvisiacu s rímskou šelmou, ich vytrhnutie musí znamenať, že rohy prestanú vládnuť. Aj keď všetky španielske, francúzske a holandské vojny stratili rozhodujúce námorné bitky s Britmi, neprestali byť politickými a vojenskými mocnosťami! Francúzsko je v skutočnosti od prvej svetovej vojny kľúčovým spojencom Veľkej Británie a dnes je dokonca jadrovou mocnosťou!

Vzhľadom na dnešnú kritickú finančnú krízu, ktorá šokuje národy eurozóny a hrozí zničením celých národov finančne, nie je rozumnejšie dospieť k záveru, že tri rohy ešte neboli vytrhnuté?
none
4

1. pozorovateľ 22.06.2020, 05:22

Otázka č. 23:

"Potom som v nočných videniach zbadal štvrté zviera, hrôzostrašné, desivé a neobyčajne silné. Malo veľké železné zuby. Hltalo a drvilo nimi, a čo zostalo, to rozdupávalo nohami. Bolo odlišné od predošlých zvierat a malo desať rohov. Keď som si tie rohy prezeral, zrazu medzi nimi vyrástol ďalší roh, malý, a tri z tých prvých rohov boli pred ním vytrhnuté. Na tom rohu som uvidel akoby ľudské oči a ústa, ktoré hovorili povýšenecky.” - Daniel 7:7, 8.

Kniha SV pod...

22.06.2020, 18:08
Tak to bola PUMBA

odkaz
none
5
22.06.2020, 18:10
po čipovaní takto odkaz
none
6
22.06.2020, 18:11
K tej šelme zjavenie Jána

odkaz
none
7
26.06.2020, 01:38
1, .... pozorovateľ, ak tak rozumieš Písmu, ....prečo si nazaložíš cirkev?
Ty absolútne ignoruješ kontext Biblie/Daniela/, .... alebo si myslíš, že Rímska ríša ešte stále vládne?
A nikto nespochybňuje to, že niekto je "jadrovou mocnosťou". A nie je to len Francúzsko, ale tých jadrových mocností je viac!
A ten tvoj záver je už totálne uletený a nemá žiadny súvis s daným proroctvom!
none
8
26.06.2020, 01:47
1, ...... šelma, ... tri rohy čo boli vytrhnuté!

odkaz
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2026 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 99 286 B vygenerované za : 0.070 s unikátne zobrazenia tém : 2 293 344 unikátne zobrazenia blogov : 23 426 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

odkaz Človek potrebuje veriť bludu nie preto, že je hlúpy, ale preto, že je zraniteľný. Blud je ako mäkká deka, ktorú si prehodíš cez realitu, keď je priveľmi studená. Pravda býva tvrdá, neúp...

citát dňa :

Naozaj hlúpy človek je ten, ktorý sa z chýb nedokáže poučiť.