hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  náboženstvo  /  téma

Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 8/8

príspevkov
2
zobrazení
37
tému vytvoril(a) 14.11.2024 14:15 goeberfranz
posledná zmena 16.11.2024 00:04
1
14.11.2024, 14:15

Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 8/8

Zpátky v Česku:

Zde už nic, Spim venku v zimě, unavený tak jako sem ještě nikdy v životě nebyl, musím chodit na charity, hlasy mi říkají že jsem povrchni a že se musím omluvit, zároveň mi na internet ukazují satanisty a kolik zabili dětí a lidí i s dukazy, říkají mi kolik jim Ježíš dál peněz a že už brzy zemřu.
...
Každý den na mě říkají že jsem hrisnik, že se musím omluvit Ježíšovi za to že jsem byl zlej, že je to moje peklo a bůh a lidi se mi mstí, že si nemám stěžovat že jsem o něco přišel protože ne jednou mi něco málo poslal (třeba jsem se modlil o to ať potkám hezkou ženu a dobré lidí, a pak na me pořád mluvili staré babičky a občas se mě nějací feťáci a bezdomovci zeptali jestli něco nechci nebo jim dám drobné)
..
Úplně každý den mám jenom noční můry, už se modlím k Ježíšovi a Marii a litanie k andělům přez 7000 hodin, byl jsem minimálně 50x ve zpovědnici a celý svůj život jsem tam vysypal pětkrát za sebou, ani žádné hříchy nemám, a jsem bezdomovec který se musí stranit lidí, chodí pro jídlo na charity, přišel úplně o všechno co jsem měl našetřené a o práci a byt a sociální dávky a nikdo si už nemůžu půjčít.
Jsem tak unaveny jako jsem ještě nikdy předtím nebyl, ještě před 6-10 měsíci jsem byl skoro profi sportovec který zvedal těžké váhy a každý sem cvičil. Teď sotva chodím, a každý den na mě hlasy řvou nesmysly že jsem zloděj a lhář , a proto všichni kolem mě mají stokrát lepší život a já nemám vůbec nic a celý roky jsem se jenom musel schovávat doma.
Čím víc se modlim v lese na zemi za vyhnání démonů, tím víc na mě útočí.

....
Celá tahle zkušenost mě stála 100 tisíc co sem měl našetřeno, další podobnou částku co jsem vydělal v práci abych měl na nájem a čas na modlitbu, a další peníze co jsem mohl mít vyděláno kdybych kvůli všem těm manipulacím neodešel z České republiky.
Vůbec skoro ani jednou mi nevyšla a nevyplnila se mi ani jedna modlitba, jsem nemocný a zničený víc než kdykoliv předtím, každý den mám noční můry, jsem bezdomovec, mám o dost víc hlasů které na mě řvou ze se musím Ježíšovi omluvit. Že jsem hříšník, a jsem absolutně unavený a bez energie.
A každý den musím pořád přepisovat vložené sprosté slova které mi někdo vkládá.
none
2

1. goeberfranz 14.11.2024, 14:15

Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 8/8 Zpátky v Česku: Zde už nic, Spim venku v zimě, unavený tak jako sem ještě nikdy v životě nebyl, musím chodit na charity, hlasy mi říkají že jsem povrchni a že se musím omluvit, zároveň mi na internet ukazují satanisty a kolik zabili dětí a lidí i s dukazy, říkají mi kolik jim Ježíš dál peněz a že už brzy zemřu. ... Každý den na mě říkají že jsem ...

16.11.2024, 00:04
Ježiš Kristus nemal žiadnu spovednicu a tobôž už žiadny ruženec. To máte z buddhizmu...
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 91 838 B vygenerované za : 0.393 s unikátne zobrazenia tém : 295 945 unikátne zobrazenia blogov : 3 141 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

odkaz JA žijem v skvelom svete 😉 Svet je taký, aký si spravíš 😉 Ak vyhodíš zo svojho sveta všetkých negativistov, vypneš tv, prestaneš sa venovať "koncom sveta" a ďalším takýmto aktivitám...

citát dňa :

Niekomu ide práca od ruky a niekomu zasa ruky od práce.