hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  náboženstvo  /  téma

Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 7/8

príspevkov
1
zobrazení
12
tému vytvoril(a) 14.11.2024 14:03 goeberfranz
posledná zmena 14.11.2024 14:03
1
14.11.2024, 14:03
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista.  7/8

V Amsterdamu:

Uz pár dní před cestou mi hlasy v hlavě říkali, že modlitbou svatého růžence jsem jim odevzdal všechno že své duše, a že v příštím životě budu na vozíku a bez rukou a všude chválit Ježíše Krista a pannu Marii.
Každý den mám už jenom noční můry a otupené sny ve kterých nezbylo vůbec nic, každý den mi hlasy říkají že díky me, tomu jak musím být čistý a posílat světlo modlitbou a být na ulici, že jsou osum hodin denně na obrovských extazových stavech, zatímco já má každou noc, kdy se několikrát za noc budím , jenom pár vteřinovou vzpomínku na noční můrou kterou jsem prožil.
..
Každý den mi říkají že jsem byl hříšník, a zly člověk a zloděj a kdo ví co vše, přitom každý den koukám v televizi na politiky co ročně rozradou stovky miliard, v životě jim nikdo nezkřivil vlásek, koukám na lidi co každý den pijou víno třeba dvacet let, každý den kouří marihuanu a nebo jsou na pervitinu i patnáct let, v životě mi nikdo z nich neřek že by měl jakékoliv psychické poruchy nebo halucinace nebo zlé sny.
..
Nejhorší lidé co znám, celý život čekají na sociální dávky nebo různě prodávají drogy a dělají různou kriminalitu ,v životě nikdo z nich neměl sebemenší problem a cely život "slaví"
....
V Holandsku mi někdo druhý den dál vizitku do práce ale dovolat se tam nešlo, úplně každý den jsem měl bezdůvodně největší posedlé záchvat vzteku co jsem kdy měl, velmi špatně na mě koukali na charitě že si beru chleba, přes nos mi házeli talíře a sušenky, a jednou jsem měl konflikt v obchodu Albertu s nějakými muslimskými typy, kde pak přijeli policisté a Dali mi pak zákaz vstupu ...
Vydržel jsem tam asi 17 dní a odjel sem zpátky do Česka.
...
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 88 113 B vygenerované za : 0.071 s unikátne zobrazenia tém : 295 913 unikátne zobrazenia blogov : 3 141 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

odkaz 1. POČÚVAJ bez prerušovania 😉 2. HOVOR bez obviňovania 😉 3. DÁVAJ hojne 😉 4. MODLI sa neprestajne 😉 5. ODPOVEDAJ bez hádok 😉 6. HOVOR pravdu 😉 7. UŽÍVAJ si bez frflania 😉 8. BOHU...

citát dňa :

Kto ubližuje druhým lžami, tomu príde ublížiť pravda.