hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 6/8
príspevkov 1 |
zobrazení 6 |
posledná zmena 14.11.2024 13:53
|
1
|
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 6/8
V New Yorku:
Modlitba svatého růžence už mi zde začala dělat velmi špatne a temné stavy az jsem byl přinuceny s tim přestat.. Když už sem to přešel, tak sem pak musel spát třeba 12 hodin .. Dostal jsem se do tábora pro žadalate o občanství v USA, a konečně po 5 měsících jsem si mohl odpočinout. .. Pořád jsem měl problémy s démony a jinými poruchami, a tak jsem jenom každý den ráno si šel zkusit dát fitness hřiště si dát pár cviků, a zbytek dne jsem jenom ležel a modlil se o vyhnání démonů a vzdáleni od temnoty. .. Už mi končilo turistické vízum v USA, tak mi sociální pracovníci zaplatili letenku do Česka a vrátil jsem se zpátky. . Když jsem byl v České republice, hlasy v hlavě a halucinace, poprvé v životě odešli.. .. Za pět dní se vrátili úplně všechny hlasy a nemoci a vše s čím jsem celé roky Bojoval. A to sem neudělal vůbec nic, ani se nenapil piva, ani se křivě na nikoho nepodíval , a jenom jednou jsem se trochu pohádal se nějakýma lidma co se mi posmívali že jsem bezdomovec. Hned po té hádce se vrátili noční můry, halucinace , hlasy a otupenost. V jednom snu mi potom řekli že jsem hříšník, a bůh mě odsoudil k dalším letům s démony a schizofrenií. .. Pak mi někdo řekl, že práci bych si mohl najít v Nizozemí, tak mi matka půjčila na jízdenku na autobus a odjel jsem do Amsterdamu.
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2024
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 87 717 B
vygenerované za : 0.065 s
unikátne zobrazenia tém : 295 915
unikátne zobrazenia blogov : 3 141
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz Možno si myslíš, že programovanie je náročná činnosť a vyžaduje si nejaké špeciálne zručnosti... Ale nie je to celkom tak... Snáď každý z nás denno-denne programuje a ani si to neuvedomuje... Chceš ...
citát dňa :
Deti nie sú zlé, ani neslušné. Deti sú iba odrazom spoločnosti, v ktorej vyrastajú.
|