hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Poslední Hitlerův útok 4. serie

príspevkov
3
zobrazení
38
tému vytvoril(a) 26.3.2025 16:35 Fotón
posledná zmena včera
1
26.03.2025, 16:35
6 častí: odkaz zverejnené pred 19 hodinami
none
3

1. Fotón 26.03.2025, 16:35

6 častí: https://dokumenty.tv/posledni-hitleruv-utok-4-serie-dokument/ zverejnené pred 19 hodinami

včera, 11:16
Ktovie, či taketo dokumenty pozerá náš červený mohykán havran...aby získal aspoň trochu prehľad....a nesmrdel na kilometre ako boľševik
none
2
27.03.2025, 08:07
Takže kto je vlastne on?
Kto je Prométheus?
Prométheus je pre mňa významný symbol. Symbol hrdinu, pokojného bojovníka.
Ukazuje a prebudúza v človeku hrdinstvo, ale tiež vzburu a nepoddajnosť.
Je symbolom boja proti nepriazni osudu, je príkladom sily ľudského ducha.
Vzoprel sa bohom, vzal im oheň a navrátil ho ľuďom ako stratený dar.
Tým ohňom je svetlo poznania, múdrosti, ktoré v každom z nás drieme.
Pokrok a blaho ľudstva sú jeho neutíchajúcou víziou.
Je tiež poslom veľkých správ, veľkej epochálnej zmeny, zmeny ľudských hodnôt.
Nachádzame sa totiž v turbulentných časoch, na križovatke dejín a voľba je len a len na nás.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2025 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 180 743 B vygenerované za : 0.056 s unikátne zobrazenia tém : 582 471 unikátne zobrazenia blogov : 5 685 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...

citát dňa :

Potrebuješ moc, len ak chceš urobiť niečo škodlivé. Na všetko ostatné ti stačí láska.